фото: .pexels.comБританските власти отново налагат задължително спазване на двуседмичната карантина за пристигащите

...
фото: .pexels.comБританските власти отново налагат задължително спазване на двуседмичната карантина за пристигащите
Коментари Харесай

Обединеното кралство наложи карантина за пристигащите от Франция, Холандия и Монако

фото: .pexels.com

Британските управляващи още веднъж постановат наложително съблюдаване на  двуседмичната карантина за идващите на Острова  от Холандия, Франция, Монако, както и редица други страни. Това заяви в четвъртък на страницата си в " Туитър " английският министър на превоза Грант Шапс.

" Наличните данни демонстрират, че с цел да се борим с разпространяването на ковид, би трябвало да изключим Франция, Холандия, Княжество Монако, Малта, както и Аруба и островите Търкс и Кайкос [британска отвъдморска територия в Атлантическия океан] от листата на безвредните страни. Ако пристигате в Обединеното кралство от тези страни след 04:00 [06:00 българско време] събота,  ще би трябвало да се самоизолирате за 14 дни   ", съобщи министърът в изказване.

По-рано френските управляващи изясниха, че ще вкарат сходни ограничения, ако  Англия върне условието за карантина.

Британският министър председател Борис Джонсън съобщи в четвъртък, че Лондон е задължен да " работи безмилостно ", с цел да предотврати разпространяването на вируса, даже когато става въпрос за най-близките съседи на Острова.

Обединеното кралство е една от дребното страни в Европа,  която не затвори границите си по време на пандемията.

По отношение на страни като Русия, Иран, Китай и Съединени американски щати, към момента не са направени изключения - на тези, които идват от тези страни, под опасност от санкция, английските управляващи разпореждат да прекарат две седмици в карантина.

 

 

news.bg

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР